dijous, 7 de març del 2013

EL SEGELL DELS GEGANTS DE L'ACF

El Cercle Català de Col·lecionisme ha editat tot just un segell postal en homenatge als Gegants de l'Agrupació Cultural Folklòrica, dels quals commemorem enguany el seu 25è aniversari. Per aquesta raó, hem demanat una col·laboració especial a Pere Martí Guasch, president d'aquesta entitat santfeliuenca.


EL SEGELL DELS GEGANTS DE L'ACF


Enguany el Cercle ha celebrat els seus 14 primers anys d’existència a la nostra ciutat. Per a qui no ens conegui, us farem una radiografia de qui som i què fem. Hem organitzat fins ara 26 exposicions i/o mostres de col·leccionisme, 6 trobades de col·leccionistes de plaques de cava i col·laborat, tant amb associacions locals (Amics de les Roses, ARES, Agrupació Pessebrista...) com de fora de la nostra ciutat (ONG ADDA, Barcelona).

Tenim cura de la divulgació i de la difusió del col·leccionisme, i per això muntem tertúlies de col·leccionisme —acabem de fer la 15a (6 març)—; a més, hem fet diverses presentacions de segells personalitzats de Sant Feliu i Campanyes de difusió del col·leccionisme (9). Som un grup ben unit, i així ho demostrem fent sortides per anar a veure exposicions de col·leccionisme o visitar indrets d’interès cultural; a la nostra seu social, organitzem diversos berenars, la castanyada i/o la ja tradicional Festa de Nadal per als socis i sòcies.

L’any 2009, amb motiu del 10è aniversari de l’entitat, vam decidir unir-nos al grup d’entitats i associacions que aprofitaven l’oportunitat que els donava Correus de poder dissenyar el teu propi segell, per fer difusió de la nostra ciutat. Així vam començar recordant el 10è aniversari del Cercle, el Mercat Municipal, en Pere Dot, la Catedral, el Palau Municipal d’Esports o els gegants de Sant Feliu. El dia 6 de març, vam fer la presentació del segell número 21, dedicat als Gegants de l’ACF, recordants els seus 25 anys.

Tots els segells «personalitzats» —que es així com es diuen— són de tarifa «A», que és la tarifa corresponent a una carta de 20 grs (actualment 0,37 cts) i els podeu enganxar a una carta i enviar-los als vostres amics i coneguts. Ja no tenim la col·lecció complerta, atès que s’han esgotat les primeres edicions, però dels que tenim, els podeu adquirir al preu de 2,50 euros cadascun. Podeu contactar amb el Cercle al correu següent: cerclecatcol@yahoo.es

Segell Es Gegants de l'ACF. [Foto: Agustí G. Larios]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada