dilluns, 1 de juliol del 2013

ELS GEGANTS A L'ESCOLA D'ESTIU D'ADULTS

Cartell anunciador de l'Escola d'Estiu per a persones adultes.
[Foto: AFAP]

Durant la primera setmana del mes de juliol es posarà en marxa a Sant Feliu de Llobregat un programa de formació adreçat a persones adultes. Es tracta de l'Escola d'Estiu per a Persones Adultes «Educadults.cat», promoguda per la Xarxa de Treball Comunitari de la nostra vila, encapçalada per una entitat amb una experiència afermada en la integració social, com és l'Associació per al Foment de l'Amistat entre els Pobles (AFAP).

Dins del programa formatiu d'enguany hi ha un itinerari formatiu centrat en l'estudi de la festa tradicional com a element d'integració social, el qual es portarà a terme la primera setmana de juliol. En aquesta iniciativa sobre la cultura tradicional, la Colla de Geganters de l'ACF hi participa de manera activa, ja que es fa càrrec de la realització d'algunes de les activitats programades. Concretament, en són les següents.

— Un taller de fabricació de màscares a càrrec dels Geganters de l'Agrupació Cultural Folklòrica que tindrà lloc el dilluns 1 i el dijous 4 de juliol de les 17.00 a les 18.30 h, a l'Ateneu Santfeliuenc. El taller vol mostrar la tècnica bàsica per a la fabricació de figures geganteres. En aquesta activitat cal inscripció prèvia.

Xerrada a càrrec de Mati Romero i Marc Udina sobre la nostra experiència de treball amb infants a partir de la dansa, el conte i el joc<, que tindrà lloc el dimecres 3 de juliol a les 19.00 h, a l'Ateneu Santfeliuenc. Aquesta activitat és oberta al públic.

Visita guiada a La Nau, cultura i tradició a càrrec d'Albert Moya, que tindrà lloc el divendres 5 a les 11.00 h.

Actuació dels Gegants de l'ACF a la cloenda de l'itinerari formatiu, que tindrà lloc el divendres 5 de juliol a les 19.00 h, al pati de l'Ateneu Santfeliuenc.

Informació apareguda a On anem.
[Foto: AFAP]


Informació apareguda a On anem.
[Foto: AFAP]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada