dimarts, 2 de juliol del 2013

FELICITATS, COMEDIANTS!

Inici de la cercavila després de la pre-estrena.
[Foto: Mati Romero]

Com ja sabeu, el dijous 27 de juny la Colla de Geganters de l'ACF va assistir a la pre-estrena de la pel·lícula documental Comediants, amb el sol a la maleta, que va tenir lloc als cinemes Renoir Floridablanca, de Barcelona, i a la qual vam ser convidats amablement per la companyia teatral.

La invitació inicial de Comediants es va transformar, però, en una participació activa en la cercavila entre el cinema i l'edifici Moritz, on va tenir lloc l'espectacle de carrer de Comediants. La cercavila esmentada estava encapçalada per un grup de percussió, hi havia en Jaume Bernadet a dalt d'una furgoneta i era tancat pels gegantons Banyetes i Rebanyuda, acompanyats del gegantet Correfoguera.

En arribar a l'edifici Moritz, tothom que ocupava la Ronda Sant Antoni va poder gaudir del magnífic espectacle de Comediants, ple de llums, música, capgrossos i foc. Aquest espectacle va tenir el seu moment culminant en l'encesa del pastís dels 40 anys de Comediants. Felicitats, Comediants!

Acabat l'espectacle, els convidats a la pre-estrena van poder prendre unes cerveses a Moritz. Nosaltres, en canvi, vam compartir una estona més d'esbargiment amb els membres de Comediants, així com els músics de la colla de percussió, a una festa una mica més reservada.

Tot plegat, va ser una experiència innoblidable. Vet aquí algunes fotografies que n'hem arreplegat.

Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: Oriol Miralles]

Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: Agustí G. Larios]


Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: Albert Moya]

1 comentari:

  1. PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)disculpen molesias.
    www.regalosconpersonalizado.com
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina