divendres, 3 de maig del 2013

A MONTSERRAT PER CELEBRAR ELS 25 ANYS DELS GEGANTS DE CATALUNYA

Com els gegants de l'ACF, els Gegants de Catalunya van ser estrenats el 1988. Per tant, enguany s'esqueia el 25è aniversari d'en Treball i na Cultura. Per tal de celebrar aquesta important efemèride, l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va organitzar una concentració de colles al monestir de Montserrat, el diumenge 28 de maig.

Flocs de neu a Montserrat.
[Foto: AGL]

Dels actes previstos, pocs van ser els que es van poder realitzar finalment, ja que el temps metereològic no va acompanyar gaire la celebració gegantera de Catalunya. A causa de la pluja constant, que en alguns moments del matí es transformà en neu, es van haver de variar la programació de la jornada, de manera que l'acte central, reduït als balls protocol·laris executats pels Gegants de Catalunya, es va haver de realitzar sota la porxada d'accès a la basílica.

Tot i amb això, l'entusiasme dels membres de la nostra Colla va ser constant des de bona hora del matí, i sobretot els més menuts van gaudir força de la pujada en el tren cremallera i, sobretot, de la inusual nevada de finals d'abril, que fins i tot va aconseguir d'enfarinar alguns turons de la serra de Montserrat.

Vet aquí un àlbum fotogràfic per mantenir el record d'aquesta històrica jornada gegantera.

Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: AGL / Rafael Jiménez /Albert Moya]

Finalment, vet aquí un video del ball dels Gegants de Catalunya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada