dimecres, 15 de maig del 2013

EL 25è ANIVERSARI A LA RÀDIO I LA TELEVISIÓ

A només unes poques hores —a la columna de la dreta tenim un comptador regressiu— de la taula rodona i la inauguració de l'exposició «En Nona i els nostres gegants», el 25è aniversari dels Gegants de l'ACF és als mitjans de comunicació: a Ràdio Sant Feliu i a Esplugues Televisió.

Avui dijous, a Ràdio Sant Feliu, aproximadament a les 12 h, alguns companys i amics seran entrevistats al programa «El mirall». Concretament, Carles Galdón (president de l'ACF), Albert Moya (co-comissari de l'exposició) i Pere Cardona (fill de Josep Cardona Nona) ens faran cinc cèntims de les activitats del 25è aniversari dels Gegants de l'ACF, que tindran un punt fort aquest cap de setmana (taula rodona i exposició) i el següent (cercavila de gegantons el dissabte i Trobada Nacional de Gegants Nona el diumenge).

També d'això perlaran els nostres companys Xavier Cerdán i Marta Pañella (caps de colla) en el programa televisiu «L'ull al dia» d'Esplugues Televisió, el qual s'emetrà el divendres 17, a partir de les 20 h. A més, aviat el vídeo d'aquesta emissió es podrà visionar a Internet: aquí.

Xavier Cerdán i Marta Pañella als estudis d'Esplugues TV
durant la gravació de l'entrevista.

[Foto: ACF]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada