dilluns, 6 de maig del 2013

ENTREVISTA A JORDI TARDÀ

Com ja sabeu, estem preparant una taula rodona —que hem titulat «En Nona i els nostres gegants»— en la qual volem evocar la figura de l'artista Josep Cardona Nona. Aquest ninotaire polifacètic va ser l'autor dels gegants —Jordi i Montserrat, Llorenç i Laia— i gegantons —Banyetes i Rebanyuda— de la Colla de Geganters de l'ACF.

Jordi Tardà i Rosa M. Masferrer
acompanyats d'alguns membres de la Colla a la seu de Catalunya Ràdio.

[Foto: Joan Lorenzo]

La taula rodona es realitzarà el dissabte 18 de maig, a l'auditori del Palau Falguera, a partir de les 18.00 h. Hi prendran part un seguit de persones que van tenir contacte directe amb en Nona. D'aquestes persones, hi ha algunes que no podran assistir-hi, com Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i Jordi Tardà. En tots dos casos, els hem realitzat breus entrevistes filmades que emetrem el dissabte 18.


Ja us hem presentat un petit tast de Tortell Poltrona describint en Nona. Ara us presentem un petit tast de l'entrevista a Jordi Tardà i Rosa M. Masferrer, en el decurs de la qual en Nona va ser definit com «un Dalí, un Messi, un Keith Richards, un Woody Allen».


Des de la Colla de Geganters de l'ACF volem agraïr el Joan Lorenzo la seva col·laboració en la commemoració del 25è aniversari dels nostres gegants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada