dijous, 2 de maig del 2013

ESTRENA A LA TARDA DE CONTES

El grup d'actors i actrius en un moment previ a l'estrena del conte a la Sala Ibèria.
[Foto: AGL]

Com sabeu, el passat dissabte 27 de maig la Colla de Geganters de l'ACF va prendre part en la Tarda de contes que organitza l'esplai Diversitat Lúdica. Efectivament, com afirmaven els amics de l'esplai, ha estat una tarda plena d'eventures, narracions, teatre, tallers i espectacles.

Per la nostra banda, hi hem col·laborat amb l'estrena d'un conte —encara sense títol— que els més menuts de la Colla van teatralitzar molt encertadament sobre l'escenari de la Sala Ibèria. Però els nens i nenes de la nostra Colla no hi va estar sols, ja que també hi van intervenir algunes de les figures de l'ACF, com els gegantons Banyetes i Rebanyuda, els gegantets Tonet, Fada Natura, Picatrons i Correfoguera, i la Mula.

Des de la Colla de Geganters volem felicitar els joves actors i actrius de la nostra colla per la seva interpretació, així com la narradora i la «veu en off». Altrament, volem agrair la col·laboració dels companys d'altres seccions de l'ACFEsbart, Mula i Diables La Garsa—, els organitzadors per convidar-nos novament enguany i, finalment, al públic que hi va assistir, que ens va recompensar amb escreix amb la seva atenció i els seus aplaudiments al final de la representació.

La redacció del conte representat s'emmarca dins dels actes de commemoració del 25è aniversari dels Gegants de l'ACF, i esperem poder compartir-lo amb tots els nens i nenes de Sant Feliu, ja que és previst editar-lo aviat amb il·lustracions adients.

Vet aquí un àlbum fotogràfic, que inclou el darrer assaig previ i l'actuació a la Sala Ibèria.

Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: Eva Gazapo / AGL / Rafael Jiménez]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada