dilluns, 29 d’abril del 2013

ENTREVISTA A TORTELL POLTRONA

Jaume Mateu Bullich, més conegut com a Tortell Poltrona.
[Foto: Albert Moya]

Aquest cap de setmana ha estat un moment ple d'activitats per als membres de la Colla de Geganters de l'ACF, amb la participació en la Tarda de Contes i en la festa del 25è aniversari dels Gegants de Catalunya. Tot i amb això, també hem buscat temps per escometre una activitat relacionada amb la preparació de les activitats de commemoració del 25è aniversari dels gegants de l'ACF, la qual va tenir lloc el dissabte 27 de bon matí. Ens estem referint a l'entrevista que van realitzar, a Santa Maria de Palautordera —al peu del Montseny—, al Circ Cric, a Jaume Mateu Bullich, més conegut com a Tortell Poltrona.

Segurament, molts de vosaltres us preguntareu: quina relació té Tortell Poltrona amb els gegants de l'ACF? Per què li han fet una entrevista?

De fet, amb els nostres gegants no n'hi ha cap relació directa, però sí indirecta, ja que el popular Tortell Poltrona va ser un bon amic d'en Nona, el creador dels nostres gegants. Com sabeu, el dissabte 18 de maig, a l'Auditori del Palau Falguera, tindrà lloc la taula rodona «En Nona i els nostres gegants», a la qual estava convidat en Jaume Mateu, una cita a la qual, però, no podrà assistir; per aquest motiu vam acordar entrevistar-lo i emetre l'enregistrament de l'entrevista durant la taula rodona.


Els nostres companys Albert i Agustí, així com l'amic Joan Lorenzo, de Calaix de Sastre —que ens està donant un cop de mà en l'enregistrament de l'entrevista—, van ser molt ben atesos per en Jaume, amb qui, òbiament, van poder riure una bona estona.

Àlbum fotogràfic: clica sobre la imatge per a accedir-hi.
[Foto: Albert Moya / Joan Lorenzo]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada