diumenge, 28 d’abril del 2013

RECORD GRÀFIC» ELS PRIMERS GEGANTERS DE L'ACF

Una de les activitats que estem preparant per a commemorar el 25è aniversari dels gegants de l'ACF és una exposició que hem titulat «En Nona i els nostres gegants», que romandrà instal·lada al Palau Falguera entre el 18 de maig i el 2 de juny. De la part gràfica de l'exposició us fem un petit avançament, mostrant-vos un record gràfic ben entranyable: la fotografia dels primers geganters de l'ACF.

Primera fotografia oficial de la Colla de Geganters de l'AC (provablement, el 1988).
[Foto: Colla de Geganters de l'ACF]
Ara bé: qui eren aquelles 13 persones? Qui era el cap de colla? Quins van ser els quatre balladors de la Festa Berguedana el 14 i 15 de maig de 1988?

Els primers membres de la Colla.
[Foto: AGL]
Els 13 geganters de la fotografia eren Jesús Larrañaga (1), Josep M. Domínguez (2), Jordi Rius (3), Albert Moya (4), Antonio González (5), Agustí Sanosa (6), Josep Parra (7), Manel Carpi (8), Agustí Graupera (9), Miquel Miñarro (10), Josep M. Palet (11), Carles Palet (12) i Joan Graupera (13). Hi era absent Josep M. Solé, qui va ser el primer cap de colla. Els quatre balladors de la Festa Berguedana van ser Joan Graupera, Josep Parra, Jordi Rius i Josep Solé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada