dimecres, 24 d’abril del 2013

TARDA DE CONTES 2013

Un cop passada la diada de Sant Jordi, i prosseguint amb els actes de promoció de la lectura, el proper dissabte 27 d'abril la Colla de Geganters de l'ACF participarà, per tercer any consecutiu, en la Tarda de contes.

El Banyetes i la Rebanyuda a la Tarda de contes de 2012.
[Foto: AGL]

Aquesta activitat, organitzada per l'esplai Diversitat Lúdica, assoleix enguany la seva 13a edició. Durant bona part de la tarda i la nit del dissabte, a la sala Ibèria, es donen cita un bon grapat de narradors i narradores que ens faran gaudir de la paraula i la imaginació, tot explicant-nos els seus contes preferits. A notar que l'acte té dues parts: una específicament adreçada a nens i joves, entre les 17 i les 20.30 hores; i, posteriorment, una adreçada a adults.

Com a primícia us podem dir que enguany estrenarem un conte molt i molt especial en el qual fa temps que estan treballant els membres de la Colla i que té com a protagonistes principals les dues parelles de gegants de l'ACF que enguany celebren els seus 25 anys de vida: el Jordi i la Montserrat, i el Llorenç i la Laia.


D'altra banda, l'endemà de la Tarda de contes la Colla participarà en els actes de celebració del 25è aniversari dels Gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura, que tindran lloc al Monestir de Montserrat, organitzats per l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

En Treball i na Cultura a Sant Feliu Ciutat Gegantera 2001.
[Foto: ACF]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada